Reakcije laureata
Guarnerius

“Najpre celokupnom Vašem timu prenosim iskrene čestitke za fantastičnu organizaciju sinoćne ceremonije. Znamo koliko je snage, energije i vremena potrebno da ovako značajne ljude iz čitavog regiona, a iz različitih sfera poslovanja, okupite na jednom mestu. Ali kada je povod pravi, sve je lakše...

Izuzetna nam je čast što smo deo ove priče, a posebno nas raduje to sto šmo prvi dobitnici specijalne nagrade za delovanje u oblasti kulture. Ovo prestižno priznanje nam daje veliki impuls, tako neophodan za nastavak naše male kulturne misije.

Hvala Vam što ste prepoznali i podržali naš udeo u kreiranju kulturnog života regiona i sa željom da se često družimo lepim povodom, srdačno Vas pozdravljam u ime tima Guarneriusa,

GUARNERIUS, Centar lepih umetnosti Jovana Kolundžije“

 

Arma Met

Poštovani gospodine,

Upućujem Vam iskrene čestitke na ideji i hrabrosti da organizujete i punih 16 godina realizujete projekt BIZNIS PARTNER koji je izrastao u manifestaciju REGIONALNOG značaja. Imena nagrađenih privrednih subjekata i sam odziv uručenju nagrada uz ogromnu medijsku propraćenost dodeli nagrada ukazuje na značaj i interesovanje svih subjekata društvenog života. Verujem da će ova privredna svečanost prerasti regionalno interesovanje i dobiti širi medjunarodni značaj. Uveren sam da ćete Vašim profesionalnim odnosom omogućiti veću afirmaciju privrednih subjekata u zemlji i okruženju.

Želim Vam uspeh u daljem radu.

S poštovanjem

Marko Jovesić, generalni direktor
ArmaMet d.o.o.

 

NIS

Još jednom se zahvaljujemo organizatoru i žiriju na ukazanom poverenju.

Bilo nam je neizmerno zadovoljstvo i čast da podelimo lepe trenutke sa poslovnim partnerima koji su se neizmerno trudili da svojim radom i trudom budu primer dobrog i uspešnog poslovanja, i sa Vama koji ste to prepoznali.

U nadi da ćemo se sresti i sledeće godine,
srdačno Vas pozdravljamo!

S poštovanjem,

Sanja Lubardić
Direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS a.d.

 

Bambi

Izuzetno sam počastvovan nagradama koje je Koncern “Bambi-Banat” dobio od strane “Business Partnera”,a posebno najprestižnijem priznanju od strane kolega!

Ova priznanja su jedna od najznačajnijih u 40 godina dugoj istoriji ove Kompanije i dolaze u pravom trenutku kada našem Koncernu treba dodatnog podstreka da izabere pravi strateški put u budućnost. Zahvaljujem „Business Partneru” na prilici da učestvujemo u ovom značajnom događaju za našu zemlju i celi Region.

Molim vas da svim učesnicima i dobitnicima priznanja prenesete moje najsrdačnije čestitke i najbolje želje!

S’poštovanjem,

Miroslav Miletić, generalni direktor
Koncern BAMBI-BANAT

 

EBRD

Many thanks, it was a very nice evening.

Kind regards

Mrs. Hildegard Gacek, Director
EUROPEAN BANK FOR RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT (EBRD)

 

Grampet

Thank you indeed for the excellent event you organized on June 18 at Continental Belgrade.

All Grampet representatives and guests enjoyed very much the program and the whole merry event.
With our gratitude and very best wishes,

Alexandru Farcas
Vice-President for International Business Development Grampet S.A. of Bucharest,Romania

 

Zegin

Čestitamo fantastičnu manifestaciju, želim Vam jos uspešne manifestacije.

Blagoj Mehandžiski, generalni direktor
ZEGIN DOO, SKOPJE

 

Nutriko

Bilo nam je zadovoljstvo sarađivati sa vama, i nadamo se da ćemo imati još prilika za saradnju!

Još jednom, sve čestitke za besprekornu organizaciju.

g-din Dragan Aleksić, direktor
NUTRIKO d.o.o.

 

Somboled

Još jednom bih iskoristila priliku da se zahvalim za odlično organizovanu dodelu nagrada Regionalni Biznis partner 2009.

Veoma mi je drago da smo juče bili deo lepe atmosfere i izuzetnog poslovog događaja.

Milica Šetka
Direktor marketinga
Somboled d.o.o.

 

Eurofast Global

Ovim putem želela bih da čestitam Vama i g-dinu Radovanoviću na besprekornoj organizaciji 15. dodele nagrada Best Business Partner, u kojoj su jednako uživali i dobitnici i gosti.

Kao kancelariji sa mladim timom, koja do sada nije imala mnogo iskustva u sličnim manifestacijama, veoma nam je značila Vaša nesebična podrška i vođenje tokom priprema za dodelu nagrada.

Saradnja sa Vama bila je pre svega jedno prijatno i dragoceno iskustvo, a zatim i velika škola.

Iskreno se nadam da je ovaj događaj za sve nas tek početak, i da ćemo u budućnosti imati još dosta prilika da se sastajemo .

Eurofast Global Limited
The Cyprus Member of Taxand (www.taxand.com) The world’s first global alliance of tax firms

 

Pink Media Group

Poštovani,

još jednom da se zahvalim da lepoj večeri koju ste nam priredili i na izuzetnoj organizaciji. Veliki odziv poslovnih i eminentnih ljudi pokazuje snagu manifestacije i snagu Vase kompanije.
Uz radost što ćemo i dalje sarađivati,

Srdačno Vas pozdravljam

Tatjana Vojtehovski
MS Director & PR Manager
MEDIA SYSTEM | RTV PINK

 

Ekapija

Želim još jednom da Vam se zahvalim na perfektno organizovanom događaju „Biznis Partner 2009“, na gostoprimstvu i laskavoj nagradi koju smo dobili ove godine.

Takođe želim da izrazim zadovoljstvo što smo se i lično upoznali i nadam se sve bogatijoj saradnji u budućnosti.

Srdačno Vas pozdravljam,
Zdravko Lončar
Managing Director, eKapija.com d.o.o.

 


Ovom prilikom ćemo Vama i Vašoj organizaciji poželeti jos mnogo ovakvih svečanosti i druženja sa eminentnim profesionalcima u regionu, a našem Fakultetu još mnogo uspeha i nagrada. Ponosni smo što je naš Fakultet poneo titulu EduBiznis partnera i zahvaljujemo se Vama i Vašim partnerima što ste baš nas Fakultet predložili za dobitnika ove prestižne nagrade. Ona nosi veliku vrednost, ali i obavezu i mi ćemo uložiti svoje znanje, iskustvo i veštine da ovu titulu opravdamo! Takođe, iskoristiću ovu priliku da Vam se zahvalim i na podršci tokom organizacije celog događaja.

Želja nam je da i u budućnosti ostanemo u kontaktu sa Vama i razmenjujemo najbolje prakse, kao i da podelimo iskustva stečena u radu i istraživanju novih naučnih i poslovnih prostora.
Bilo nam je zadovoljstvo da se družimo sa Vama.

Srdačan pozdrav

Miroslav Vesković,
Dekan Prirodno-matematičkog fakulteta

 


Koristim priliku da Vam se još jednom zahvalim na svoj pomoći i samoj organizaciji jučerašnjeg događaja. Bilo je zaista sve na vrhunskom nivou i hvala Vam na tome.

Tatjana Sokčić
Customer Service Manager
DIGI SAT d.o.o., Member of RCS&RDS group